MENÜ

Osman Özoğlu: Avrupa'yı hedefliyoruz

Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu, Avrupa'da Türk hentbolunun sesini duyurmak istediklerini söyledi.

Osman Özoğlu: Avrupa'yı hedefliyoruz

Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana ligde kalmayı hedefleyen bir takım olduklarını ve bu hedef doğrultusunda önemli başarılara imza attıklarını ifade etti.

Uzun zamandır Türkiye Kupası’nı kaldırabilmek için mücadele verdiklerini belirten Özoğlu, "Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kupa maçlarında ilk hedefimiz bu hafta Ankaraspor ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak. Bu maçtan galibiyetle ayrıldığımızda direkt kupa için finale yükselmiş oluyoruz" dedi.

Türkiye Kupası’nı aldıktan sonra Avrupa müsabakalarına da katılabileceklerini dile getiren Özoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye kupasını alabilirsek, Kupa Galipleri Kupası kapsamında Avrupa’ya gideceğiz. Bu hedeflerimizi başardığımızda, Avrupa’da kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Avrupa’da Türk hentbolunun sesini duyurmak istiyoruz. Bu kapsamda bize en büyük desteği S Oil firması verecek. Bizim bugüne kadar sponsorumuz yoktu. Ama S Oil Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Acar, spora olan sevgisi dolayısıyla bize sponsor olmaya karar verdi. Desteklerinden dolayı S Oil’e teşekkür ediyoruz. Sponsorumuz sayesinde yolumuza daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ