MENÜ

Osman Özköylü - Aykut Akgün gerginliği!

Adana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü, Karşıyaka maçının son anlarında sarı kart gören futbolcusu Aykut Akgün'e, "Gerizekalı" diye bağırdı.

Osman Özköylü - Aykut Akgün gerginliği!

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 2-1 yenilerek son sıradan kurtulamayan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek'in lisansı yeterli olmadığı için onun yerine basın toplantısına katılan Mustafa Ati Göksu, "Ligde kalacağız" dedi. Göksu, "Mücadeleden dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Galip gelmek istediler, olmadı. Beraberlik bizim için avantaj olabilirdi ama biz yolumuza devam edeceğiz. Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Bu mağlubiyet futbolcularımıza kamçı oldu. Kalan 16 maçımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ZOR DEPLASMANDA GÜLDÜK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Karşıyaka maçının ardından zor bir deplasmanda kazanmayı bildiklerini söyledi. Karşıyaka'nın lig öncesi ciddi bir yenilenme sürecine girdiğini söyleyen Özköylü, "Biz de yenilenme geçirdik. Ciddi transferler yaptık ama bir kısmını oynatabildik. Oyunun ilk 30 dakikasında çok iyiydik. Pozisyon olmadan gol yedik. Kazanmayı bildik. Son 10 dakikada Murat çok saçma kırmızı kart gördü. Eksik kalmak bizi biraz etkilese de oyuncularımız iyi savaştı. Rakibe maç boyu fırsat vermedik" diye konuştu.

İKİ FUTBOLCU BAYGINLIK GEÇİRDİ

Karşıyaka-Adana Demirspor maçının ardından iki futbolcu baygınlık geçirdi. Adana Demirspor'da ikinci golün asistini yapan Burak Çalık, maç bitiminde yerde kaldı. Burak sahayı sedyeyle terketti. Kaf-Kaf'ta ise soyunma odasında tansiyonu düşen Zeki'ye doktor müdahale etti.

ÖZKÖYLÜ-AYKUT GERGİNLİĞİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Karşıyaka maçının son anlarında sarı kart gören futbolcusu Aykut Akgün'e, "Gerizekalı" diye bağırdı. Oyuna 85. dakikada İbrahim Moro'nun yerine dahil olan Aykut, hocasına kendisine yönelik hakareti nedeniyle maç sonu büyük tepki gösterdi. Aykut, takım arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirilirken Özköylü tepki vermeden soyunma odasının yolunu tuttu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ