MENÜ

Oscar Cardozo resmen Trabzon'da!

Trabzonspor'un görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo, Benfica'nın resmi internet sitesinden taraftarlara veda etti.

Oscar Cardozo resmen Trabzon'da!

Trabzonspor'un sözleşme imzalamak için kente beklediği Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Benfica'ya veda etti.

Benfica'nın resmi internet sitesine konuşan 31 yaşındaki golcünün Benfica'dan ayrıldığı ve Trabzonspor'a gideceği belirtildi.

Cardozo ise yaptığı veda konuşmasında, "Beklentilerimiz aşıldı, birçok hedefi gerçekleştirdik bunlar istediğim şeylerdi. Tanrı'ya şükürler olsun ki, çok gol attım ve Benfica ile kupalar kazandım. Avrupa Ligi'ni kazanamadık fakat finale gelmeyi başardık" dedi.

Benfica kariyerinde 336 maça çıkan ve 198 gole imza atan tecrübeli forvet, "Bu kadar çok gol atmayı ve birçok rekorla Benfica'nın tarihine geçmeyi beklemiyordum fakat Avrupa'nın bu büyük kulübünün bir parçası olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Attığı en güzel gol hakkında da konuşan Cardozo, "Attığım en güzel gol, bilmiyorum, belki Sporting'e attığımdır. Üç kupa kazandığımız bu yılın, en iyi anlar olduğunun altını çizebilirim. Asla unutmayacağım bir yıldı" dedi.

Benfica'yı her zaman takip edeceğini dile getiren 31 yaşındaki golcü, "Türkiye, bir Benfica ve Paraguay taraftarı daha kazandı" diye konuştu.

Benfica'ya minnettar olduğunu belirten Cardozo, "Bana her zaman sevgi gösteren ve destek veren başkana, insanlara ve Lisbon şehrine teşekkür etmek istiyorum. Her zaman kalbimde kalacaksınız" diye görüş bildirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ