MENÜ

Ortada revizyon zamanı

Azerbaycan karşısında kadroda değişikliğe gitmeyi planlayan teknik direktör Guus Hiddink, orta alanda Almanya maçında forma giymeyen Emre Belözoğlu ve Mehmet Ekici'yi sahaya sürecek.

Ortada revizyon zamanı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’ndaki son maçında Azerbaycan’la karşılaşacak A Milli Takımımız’da teknik direktör Guus Hiddink, Almanya karşılaşmasında sahaya sürdüğü ilk 11’de bu kez değişikliğe gitmeyi planlıyor... Hiddink’in öncelikli olarak sakatlığı tamamen düzelmesine rağmen Almanya mücadelesinde riske etmediği Emre Belözoğlu’nu sahaya süreceği ifade edildi. Emre’nin Azeriler karşısında oyun kurucu görevini üsteleneceği ve kaptanlık pazubandını da Hamit Altıntop’tan alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Gökhan’a yer aranıyor...

Teknik ekibin orta alanda Mehmet Ekici’ye şans vereceği, kendisinden bekleneni veremediği düşünülen Selçuk İnan’ın yerine bu futbolcunun forma şansı bulacağı belirtildi. Mehmet’in de forvet arkasında yer alacağı bildirildi. Ayrıca Hiddink’in, Almanya’ya karşı ikinci yarı oynayan Gökhan Töre’ye kadroda yer açma düşüncesinde olduğu vurgulandı. Bu arada Ay-Yıldızlılar, Azerbaycan maçının hazırlıklarını dün akşam Kasımpaşa Stadı’nda gerçekleştirdi.

YORUM YAZ