MENÜ

Orta sahada Caner sürprizi

Vitor Pereira, sakat, cezalı ve formsuz oyuncular nedeniyle Kasımpaşa maçı öncesi kadro kurmakta zorlanıyor. Farklı alternatifler deneyen 47 yaşındaki hoca, Caner Erkin'i orta sahada oynatıyor.

Orta sahada Caner sürprizi

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı öncesinde kadro sıkıntısı yaşanıyor. Josef ve Mehmet Topal’ın cezası, Markovic’in sakatlığı, Meireles’in sahalara yeni dönmüş olması, Ozan Tufan’ın formsuzluğu, Vitor Pereira’yı kara kara düşündürüyor.

Antalya mağlubiyetinin ardından bir kaza daha yaşamak istemeyen Portekizli teknik adam, sahaya süreceği 11’i belirlemek için gece gündüz mesai yapıyor, farklı alternatifler üzerinde çalışıyor. Pereira, sürpriz bir şekilde Caner Erkin’i orta sahanın ortasında deniyor. Josef ve Topal’ın yokluğunda bu bölgedeki direncin kırılmasını istemeyen 47 yaşındaki teknik adam, Caner’in dinamizminden faydalanmak istiyor.

Pereira eğer yıldız futbolcuyu orta sahada görevlendirirse, onun yanında, formsuz olmasına rağmen defansif özellikleri Alper’den daha yüksek olan Ozan Tufan’ı oynatmayı planlıyor. Fenerbahçe’de Markovic’in yokluğunda Volkan Şen’in oynaması ve Diego Ribas’ın da ilk 11’e geri dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ