MENÜ

Orman: Uzun süreli başarı hedefliyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik heyetlerinin çalışması doğrultusunda istikrarlı bir takım kurararak, uzun süreli başarılar kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Orman: Uzun süreli başarı hedefliyoruz

Orman, Siyah Beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında yer alan yazısında, Beşiktaş’ın endüstriyelleşen futbol dünyasında çağın gereklerini yerine getirirken, geleneklerinden ve ilkelerinden taviz vermeyerek, farklılığını her zaman ortaya koyduğunu belirttti. Başkan Orman, "Beşiktaş, kendi kimliğini korurken, 110 yıldır öncülük görevini gururla sürdürdüğü Türk futbolunun özünün muhafaza edilebilmesi ve istikbalinin garantiye alınabilmesi için de cesurca adımlar atmaya devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun yeni heyecanlar ve umutlarla başladığını anlatan Orman, "Büyük hedeflerimizin olduğu bu sezonda, tüm takımlara şimdiden başarılar dilerken; mücadelenin fair-play çizgisinden hiç ayrılmamasını, en önemlisi hak edenin kazandığı bir sezon yaşanmasını temenni ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu takım sizlerin desteği ve sevgisiyle hedeflerimize ulaşacaktır"

Yeni sezon kadrosunu oluştururken önemli kararlar aldıklarını vurgulayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, şunları kaydetti:
"Futbol genel koordinatörlüğüne Önder Özen’i, teknik direktörlüğüne de Slaven Bilic’i getirdiğimiz A takımımıza genç, başarıya susamış, formamızın hakkını verecek oyuncularla takviye yaptık. Amacımız; teknik heyetimizin çalışmalarıyla takımımızı istikrar abidesi haline getirmek, uzun süreli başarıların sahibi olmalarını sağlamaktır. Bu yeni, genç, inançlı takım sizlerin desteğiyle ve sizlerin sevgisiyle hedeflerimize ulaşacaktır.

Stadımızın yapım süreci devam ederken, iyi günlerde de, kötü günlerde hep birlikte, el ele, omuz omuza duracağımıza inanıyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Beşiktaşlı olmayı bir hayat felsefesi olarak kabul eden büyük taraftarımızdan, bu yıl da kombine kartlarını almalarını, lisanslı ürünlerimize sahip çıkmalarını, tribünleri ailece doldurmalarını bekliyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ