MENÜ

Orkan Çınar: Hedefim Beşiktaş'ta kalmak

Geçen sezonun ikinci yarısını Konyaspor'da geçiren Orkan Çınar, gelecek dönem öncesinde umutlu. FANATİK’e konuşan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, “Yeni sezon kampında kendimi gösterebilmek için tatilde bile çok sıkı çalışıyorum. Hedefim, Şenol hocanın gözüne girip Beşiktaş’ta kalmak” dedi.

Orkan Çınar: Hedefim Beşiktaş'ta kalmak

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezonun ikinci yarısında Konyaspor’a kiralık olarak gönderdiği Orkan Çınar, yeni dönemle birlikte Beşiktaş’a katılmayı hedefliyor. Konya’da çıktığı 11 maçta 1 gollük performans sergileyerek buradaki macerasını tamamlayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezona özel olarak hazırlanıyor. Almanya’da bireysel olarak çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu, gelecek hedefleriyle ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Çınar, “Konya’daki kiralık sözleşmem sona erdi. Yeni sezona Beşiktaş’la devam edeceğim gibi gözüküyor. Henüz Şenol Güneş hocamızla geleceğimi konuşmadık. Yeni sezon kampında kendimi gösterebilmek için tatilde bile çok sıkı çalışıyorum. Hedefim, Şenol hocanın gözüne girip Beşiktaş’ta kalmak” ifadelerini kullandı.

‘Yarış için sabırsızım’

Kara Kartal’daki takım arkadaşlarını özlediğini söyleyen Orkan, “Beşiktaş’ın geçen sezon şampiyon olamamasına üzüldüm. Umarım yeni dönemde benim de katkımla bunu başarırız. Benim bölgemde; Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Gökhan Töre ve Jeremain Lens de var. Onlarla forma yarışına girebilmek için sabırsızlanıyorum” sözlerini sarf etti.

Gökmen Özcan

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz harekatı

Haberin Devamı
YORUM YAZ