MENÜ

Orhun Ene: Bizim için önemli bir galibiyet

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'u 73-69 yenen TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, Selçuk Ernak ve Sakarya ekibini tebrik etti.

Orhun Ene: Bizim için önemli bir galibiyet

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında konuk olduğu Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'u 73-69 yenen TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, Selçuk Ernak ve Sakarya ekibini tebrik etti.

Haberin Devamı

Sakarya’nın geçen sezondan beri lige renk kattığını dile getirerek, "Çok iyi basketbol oynuyorlar. İyi bir takım kuruyorlar, bunu ligde Anadolu Efes’i yenerek gösterdiler. Zor bir deplasman. Bizim için önemli bir galibiyet, oyuncularımızı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Ene, zor bir Polonya yolculuğundan geldiklerini, ilk periyoda kötü başladıklarını aktararak, "İyi efor sarfetti oyuncular, hatalarımız yok mu? Var. Onlara reaksiyon göstereceğiz ama bazıları da enerjimizi iyi yönetememizden kaynaklanan hatalar. İyi bir galibiyet. Biz Avrupa Kupası’nda önemli bir viraja giriyoruz. Oraya konsantre olacağız. Sakarya’ya da başarılar diliyorum. Onlar da iyi bir ritim yakaladılar bu sene, sert bir takım. İnşallah onlar için de bundan sonra lig daha iyi olur." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ