MENÜ

Orhan Şam'a teklif yok

Gençlerbirliği Kulübü Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ile Orhan Şam veya başka bir futbolcuyla ilgili anlaşmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Orhan Şam'a teklif yok

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Onuk, Alparslan Erdem’in transferi sonrasında bazı senaryolar ortaya atıldığını anlatarak, şöyle konuştu:
"Orhan Şam veya başka bir oyuncuyla ilgili Galatasaray ile anlaşma olmamıştır. Alparslan’ın alımı sonrasında, ’sezon sonunda Galatasaray’a şu oyuncu söz verildi’ gibi laflar dolaşıyor. Kesinlikle böyle bir olay yoktur. Serkan Çalık ile ilgileniyoruz, ancak şu ana kadar bir anlaşmaya varamadık. Galatasaray, bizden Mustafa ve Aykut’u istemiş. Böyle bir şey yok. Orhan Şam, ne devre arasında, ne de sezon sonunda Galatasaray’a gidecek. Transfer sezonunda böyle şeyler olabilir."

ORHAN’IN GÖRÜŞLERİ
Gençlerbirliği’nin başarılı sağ beki Orhan Şam da kendisiyle ilgili transfer dedikoduları için "Bana veya menajerime doğrudan gelen bir teklif yok" dedi.

Her iki kulübün görüşebileceğini ifade eden Orhan, "Şu ana kadar bana ve menajerime bir teklif yapılmadı. Ben sadece tatilde teknik direktörümüzün bana verdiği programı uyguladım. Transferle hiç ilgilenmedim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ