MENÜ

Orhan Ovacıklı: Çok daha kötü şeyler olabilirdi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına başladı.

Orhan Ovacıklı: Çok daha kötü şeyler olabilirdi

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, yardımcı antrenör Taşkın Güngör yönetiminde yapılan çalışmaya, sakatlığı bulunan Lafferty ile hasta Obraniak katılmadı.

Yeşil-mavili ekipte futbolcular, koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Fenerbahçe maçında 90 dakika görev yapan oyuncular, yenileme çalışmasının ardından idmanı tamamladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Karadeniz temsilcisi, yarın yapacağı idmanla İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı

Defans oyuncusu Orhan Ovacıklı, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 5-1 yenildikleri maçın ardından Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıdan dolayı sarı-lacivertli camiaya "geçmiş olsun" mesajı iletti.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yapılan saldırının spor camiasını tedirgin ettiğini belirten Ovacıklı, "Duyunca çok korktuk, üzüldük. Çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Sevindirici olan kimseye bir şey olmaması, şoförün de durumunun iyi olması. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Otobüsün sürücüsüne direkt yapılmış bir saldırı var. Otobüs durdurulamasa çok daha kötü olaylar olabilirdi" diye konuştu.

Fenerbahçe camiasının liglerin ertelenmesi yönünde düşünceleri olduğuna değinen Ovacıklı, "Liglerin ertelenip ertelenmemesi bizim değerlendirebileceğimiz bir olay değil. Fenerbahçe’nin kupa ve lig maçları ertelenmiş. Şimdilik böyle karar verilmiş. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Orhan Ovacıklı, hafta sonu İstanbul Başakşehir’le deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, hedeflerinin İstanbul’dan galibiyetle dönüp ligde rahat konuma gelmek olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ