MENÜ

Ordu'da galibiyet sevinci

Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Lig'de 62 gün sonra kazanmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Ordu'da galibiyet sevinci

Türkmen, ligde uzun bir aradan sonra aldıkları galibiyetin camiayı rahatlattığını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan 2-1’lik galibiyetin çok anlamlı olduğu ifade eden Türkmen, şunları kaydetti: "Ligde 62 gün sonra kazanabildik. Bu galibiyete kadar hepimizin üzerinde ciddi baskılar vardı. En son ligde 13. haftada kendi sahamızda Kocaelispor’u 1-0 mağlup etmiştik. Bu maçtan sonra ligde kazanamamış ve bir de teknik direktör değişikliğine gitmiştik. Uzun zamandır bir takımın kazamaması bütün sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Biz de bu sıkıntıları camia olarak yaşadık. Ama artık uzun bir aradan sonra kazanarak üzerimizdeki bu şansızlığı da kırmış olduk. 62 gün sonra sahamızda kazandığımız için mutluyuz."

Türkmen, Orduspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında güzel futbol oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Devre arası transferlerin takıma katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Türkmen, "Son haftalarda iyi futbol oynuyor, ancak kazanamıyorduk. Yeni transferlerimizin tamamı güzel futbol oynayarak taraftarın da güzel tepkisini alıyor. Bizler yeni transferlerin yerinde olduğunu anladık. Yönetim olarak her şeyi yaptık, sıra Ordulularda. Artık bu takıma sahip çıkma zamanı" şeklinde konuştu.

Türkmen, Orduspor’un yedek kulübesinin güçlendiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ