MENÜ

Öp Luce'nin elini

11 yıldır Shakhtar'ı çalıştıran Lucescu, bir kez daha Devler Ligi kapılarını ardına kadar araladı. 90 dakika boyunca yerine oturmayan Rumen hoca, gollerden sonra öğrencileri tarafından öpücük yağmuruna tutuldu

Öp Luce'nin elini

Mircea Lucescu, 11 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i bir kez daha Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkarmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe karşısında elde edilen 3-0’lık galibiyetin mimarlarından Luce, 90 dakika boyunca bir kez olsun yerinde oturmadı. 70 yaşında olmasına rağmen takımını büyük bir heyecanla takip eden ve sahanın her bölgesine hakim olmaya çalışan Lucescu, gollerden sonra öğrencileri tarafından adeta öpücük yağmuruna tutuldu.

Karşılaşma sonrasında tribünleri selamlamayı ihmal etmeyen Lucescu’ya, Shakhtar taraftarı büyük sevgi gösterisinde bulundu. ‘Fenerbahçe’ye başarılar’ Luce, basın toplantısında gelen soruları yanıtlarken, Fenerbahçe’ye bundan sonraki Avrupa macerası için başarı dileklerinde bulundu. Mücadelenin ilk yarısında üstün oynadıklarını, golü de bulduklarını hatırlatan Luce, “İkinci yarıda oyunun kontrolünü Fenerbahçe’ye kaptırdık. Ama toparlanmayı başardık, ikinci ve üçüncü goller geldikten sonra tamamen rahatladık. Artık yeni rakibimizi bekleyeceğiz. Gruplara kalmak istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ