MENÜ

Onursal hemşeri Eto'o

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, maç öncesinde Eto’o’ya “onursal hemşerilik” beratı verdi.

Onursal hemşeri Eto'o

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, maç öncesinde Eto’o’ya “onursal hemşerilik” beratı verdi.

Türel, dünya futbolunun gururu Eto’o’nun artık Antalya’nın gururu olduğunu söyledi. Kamerunlu yıldız da, bu onura layık görüldüğü için Türkiye’ye, Antalya’ya, takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür etti.

Para atışı polisten

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, başlama vuruşu için kaptanları yanına çağırdıktan sonra elindeki parayı, bir polise verdi. Para atışını bu polis gerçekleştirirken, her iki takım taraftarları, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Vatan sana canım feda” tezahüratları yaptı.

Üst düzey önlemler

Maç öncesinde stat çevresinde üst düzey güvenlik önlemi alındı. Stadın çevresinndeki caddeler, güvenlik bariyerleriyle kapatılırken, polis araç girişine izin vermedi. 3 aşamalı güvenlik noktasından sadece biletli seyirciler içeri alınırken, maç öncesinde statta köpeklerle bomba araması yapıldı. Maçta 2 bin polis ve güvenlik personeli görev yaptı.

Birer gol, 3’er puan

Rıza Çalımbay göreve geldikten sonra çıktığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Antalyaspor, dikkat çekici bir şekilde kazandığı tüm maçları 1-0 galip bitirdi. Bu 5 karşılaşmada kalesinde gol görmeyen Güney ekibi, tek puan kaybını ise 2 gol attığı Başakşehir maçında 2 gol yiyerek, gördü.


Haberin Devamı
YORUM YAZ