MENÜ

Onur Kıvrak'a "Kaptan gibi davran"

Süleyman Hurma ile tartışan, Şota'nın " 'Sakatım' diyor, oynamak istemiyor" sözlerine maruz kalan Onur Kıvrak için başkan yardımcısı Yakup Aslan, "Kaptan gibi davranmalıdır" ifadesini kullandı.

Onur Kıvrak'a "Kaptan gibi davran"

Bordo Mavililer'de sezon başından itibaren hem saha içinde hem de saha dışında bir türlü istikrar yakalayamayan Onur Kıvrak'a tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartışan, daha sonra bireysel performans düşüklüğü yaşayan Onur, kalesini Esteban'a kaptırmıştı. Ardından teknik direktör Şota Arveladze'nin "Sakatım' diyor oynamak istemiyor" şeklinde eleştirdiği tecrübeli eldiven, menajerini Trabzon'a davet etmiş ve sorunların çözüldüğünü açıklamıştı.

Okay Yokuşlu: Trabzonspor seri yapmalı

"Onur'a teklif yok"

Fakat Onur'un menajerinin Trabzon'a gelmesi 'ayrılık' iddialaırını da beraberinde getirdi. Bu iddialara açıklık getiren başkan yardımcısı Yakup Aslan ise şu ifadeleri kullandı: Hiç kimse Onur'u satmaya çalışmıyor. Bize kendisiyle ilgili teklif de gelmedi. Fakat, artık Onur da kaptan gibi davranmalı ve şaibelere meydan vermemelidir.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ