MENÜ

Onur Kıvrak yorumu: Futbol topu patlamıştır!

Trabzonspor'un Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'la oynadığı maçın 5-0'lık yenilgiyle sonuçlanmasının ardından bordo mavili takımda Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Uzun yıllardır Trabzonspor forması giyen Onur Kıvrak çok sert bir açıklama yapmıştı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Onur Kıvrak'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, "“Bir tek maç sattı dememişlerdi. Onu da söylediler! Atılan bu iftira, namusa atılan iftira gibidir. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Organize bir iş bu. Ama güzel şekilde nokta koyacağım. Ben 5-0’lık yenilginin ardından utancımdan çocuğumu parka götüremedim.” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Onur Kıvrak'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Onur Kıvrak'ın bu sezon çok bunaldığını gözlemlediğini ifade eden Cem Dizdar, "Bütün bu açıklamaların içindeki en acıklı cümle, 'Çocuğumu parka götüremedim'. Bunun ötesinde futbol konuşulmaz. Bir insan gazeteciye 'Ben çocuğumu parka götüremedim' diyorsa futbol topu patlamıştır." dedi.

YORUM YAZ