MENÜ

Onur Kıvrak: Sonuna kadar yarışta varız

Trabzonspor’un kaptanı Onur Kıvrak iddialı açıklamalar yaptı...“Şehrin takıma olan sevgisini yeni gelenlere anlatıyorum. Burası özel bir yer. Taraftar, gönülden oynayan bir takım görmek istiyor. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. İyi bir seri yakaladık. Devamını getireceğiz ve sonuna kadar ligdeki yarışta olacağız”

Onur Kıvrak: Sonuna kadar yarışta varız

Bordo-Mavili takımın en tecrübeli ismi olan Onur Kıvrak, FANATİK’e konuştu. Her geçen hafta oyun anlamında daha iyi seviyeye geldiklerini belirten kaptan, kazanmak veya kaybetmekten ziyade esas konunun farklı olduğuna dikkat çekti. Başarılı eldiven, “Şehri takıma olan sevgisini yeni gelenlere anlatıyorum. Taraftarlar bizimle üzülüyor, bizimle seviniyor. Burası özel bir yer. Trabzon’da Trabzonspor’un önemi çok büyük. Taraftar kadar sahadaki oyuncular da dertlenmeli. Onlar, gönülden oynayan bir takım görmek istiyor. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Araya moralli girdik’

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Onur, “İki haftadır kazanıyoruz. Milli araya moralli girdik, moralli çıkmak bizim elimizde. İyi bir seri yakaladık. Devamını getireceğiz. İnanıyorum ki Trabzonspor sonuna kadar ligdeki yarışın içinde olacak” diye konuştu.

YORUM YAZ