MENÜ

Onun adı Fatih Terim

İmparator Fatih Terim, büyük maçların hocası olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tudor ile zirvedeki 4 maçtan 1 puan alan Aslan, efsane hocasıyla 10 puan topladı.

Onun adı Fatih Terim

Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş'i mat eden Fatih Terim, tecrübesiyle büyük maçların büyük hocası olduğunu bir kez daha gösterdi. İşte rakamlarla Terim'in Galatasaray'da başardıkları:

1- Igor Tudor döneminde Süper Lig'in ilk yarısında Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında toplam bir puan alabilen Galatasaray, ikinci devrede Fatih Terim yönetiminde bu 4 rakibiyle oynadığı maçlarda 10 puan topladı.
2- Lig tarihinde ilk kez 11 maç üst üste Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenemeyen Galatasaray'ın önceki akşam yaşadığı derbi zaferi hasretine İmparator son verdi.
3- Fatih Terim'in saha kenarında olduğu sarı-kırmızılı takım 538 gün sonra Trabzonspor'u, 925 gün sonra Başakşehir'i, 1074 gün sonra Beşiktaş'ı mağlup etti ve Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenilmedi.
4- Terim yönetiminde Galatasaray ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı son 22 derbinin sadece 2'sini kaybetti, 11 galibiyet-9 beraberlik elde etti.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ