MENÜ

"Önümüzdeki haftalara hazır olmalıyız"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kendilerini zor maçların beklediğini, bundan sıyrılıp önümüzdeki haftalarda hazır olmaları gerektiğini söyledi.

"Önümüzdeki haftalara hazır olmalıyız"

Doğan, karşılaşmadan en az 1 puanla ayrılmak istediklerini, ancak bunu yapamadıklarını belirterek, Trabzonspor’un çok üstün ve kaliteli oynadığını ifade etti.

Maçın ilk yarısının berabere bitmesini istediklerini, ancak 2. golü yediklerini hatırlatan Doğan, şöyle konuştu:
"İlk yarıda Trabzonspor sahanın tek hakimiydi. Takımda değişiklikler oldu. İki önemli futbolcumuzdan yoksunduk. Bugün Trabzonspor hakkıyla kazandı. Diyarbakırspor 10 maçtır kartlarda hep mağdur oldu. Bir teknik adam olarak bunu anlatmakta sıkıntı yaşıyorum. Ankaragücü maçında son adam gole giderken düşürüldü ve rakip sarı kart gördü. Maça baktığımızda Trabzonspor hak etti. Bizi zor maçlar bekliyor, bundan sıyrılıp önümüzdeki haftalarda hazır omamız lazım. Bugün Ankaragücü maçından çok farklı bir takımla oynadık. Özellikle çok yetenekli oyunculara sahip bir takıma karşı mücadele ettik. Yeni futbolcularımızın bize ayak uydurması için zamana ihtiyacımız var."

Diyarbakırsporlu Gökhan da, kendileri için zor bir maç olduğunu vurgulayarak, "Üzüldüğüm taraf, Ankaragücü maçında ortaya koyduğumuz futbolun yüzde 50’sini sahaya yansıtamadık. Trabzonspor’un aldığı puan analarının sütü gibi helal. Futbolcuların daha rahat konsantre olması gereken bir maçtı. Bu takımın geçen hafta oynadığı futbolun altında oynama lüksüne sahip değil. Trabzonspor’un ilk yarıda oynadığı oyunu ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne de Beşiktaş’ta gördüm. Hak ettiğimiz mağlubiyeti aldık. İnşallah Trabzonspor ilerleyen haftalarda daha iyi olur" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ