MENÜ

Önemli maçların adamı Hakan Arıkan

Önce Kadıköy'de devleşti, Galatasaray önünde ise galibiyetin mimarlarından oldu. Kritik maçlardaki formuyla dikkat çeken Hakan Arıkan, bonservisi alınırsa Onur Kıvrak'a çok önemli bir alternatif olacağını gösterdi.

Önemli maçların adamı Hakan Arıkan

Trabzonspor'da Onur Kıvrak’ın sezonu kapatması, yedek kaleci Fatih Öztürk’ün de tutarsız performansı devre arasında kaleci transferini kaçınılmaz kılmıştı. Hem yerli hem de yabancı piyasada transfer çalışmalarına başlayan Ersun hoca, ligin havasını iyi bilen ve büyük maçlarda çok kez boy gösteren Hakan Arıkan’da karar kılarak ne kadar doğru bir tercih yaptığını herkese ispatladı.

Kayserispor’dan 500 bin Euro’ya (Yaklaşık 1 milyon 300 bin TL) sezon sonuna kadar kiralanan 34 yaşındaki file bekçisi, yaptığı kritik ve hayati kurtarışlarla takımının hem Fenerbahçe hem de Galatasaray maçında puan veya puanlar almasında başrolü oynayan tek futbolcu oldu.

Kaos değil rekabet olacak

Galatasaray forvetlerine sadece bir kez geçit veren Hakan, yönetime de üstü kapalı bir şekilde bonservisinin alınması için mesaj yolladı. Ersun hocanın da büyük ihtimalle onay vereceği ve Hakan’ın bonservisinin sezon sonu beklenmeden Kayserispor’dan alınacağı belirtiliyor. Fakat buradaki tek sorun önümüzdeki sezon birinci kalecinin kim olacağı yönünde. Onur Kıvrak ile Hakan Arıkan arasında kıyasıya bir mücadelenin olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ