MENÜ

Önce uyarı

Futbolcularının, Mersin İdmanyurdu karşısındaki laubali hareketlerine kızan ve soyunma odasında fırtına estiren teknik direktör Aykut Kocaman, uyarılarını dün de sürdürdü.

Önce uyarı

Basına kapalı gerçekleştirilen idman öncesinde, yapılan hataları tek tek anlatıp, bir daha bunları görmek istemediğini vurgulayan genç hoca, çalışmanın bitiminde ise oyuncularına 1 gün izinli olduklarını söyledi. Mersin maçında görev yapanlar regenerasyon idmanıyla yetinirken, diğerleri koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmayı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonunun ardından oynanan 4 minyatür kaleli maçla sona erdi. Tedavileri süren Volkan, Serkan Kırıntılı ve Mehmet Topuz çalışmaya katılmazken, sol dizinde ağrı bulunan Gökay ile sağ kasığında aynı sorunu yaşayan Berk takımdan ayrı düz koşu yaptı. Serdar Kesimal ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmayla idmanı tamamladı. Bugünü izinli geçirecek olan
Sarı-Lacivertliler, Samsun maçı hazırlıklarına yarın yapacakları çift idmanla devam edecek.

Haberin Devamı

Gökhan, Samsunmaçında sahada

Antrenmanlarda neşe içinde çalışmasına karşın, ağrıları olduğu belirtilerek son anda Mersin İdmanyurdu maçının kadrosundan çıkarılan Gökhan Gönül’ün, Samsunspor karşılaşmasında forma giymesine bir engel bulunmadığı açıklandı. Dünkü idmana katılan milli futbolcunun, çok iyi durumda olduğu gözlendi.

YORUM YAZ