MENÜ

Önce sıfırla, sonra getir

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, gizlilikle yürütülen Mandzukic operasyonundan elbette bahsetmedi, ancak yapılacak takviyeler için önemli ipuçları verdi. Aysal, önce eldeki isimlerden kurtulup, sonra yıldızları getireceklerini söyledi.

Önce sıfırla, sonra getir

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri, kulübün en yetkili ismine, 1 numarasına sorduk. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, FANATİK'e verdiği demeçte, transfere dair önemli ipuçları verdi. İşte Başkan'ın şifreleri:

'Mevcut kadromuz çok güçlü'
"Transfer için en ufak bir acelemiz yok. Şu anda çalışmalarımız mevcut çekirdek kadro üzerinde. Uzun süre beraber yola devam etmek istediğimiz oyuncularımızla anlaşmak istiyoruz. Muslera, Selçuk ve Burak ile uzun süreli sözleşme yaptık, şimdi Semih ve Hakan Balta ile de görüşmeler yapacağız. Melo ve Sneijder'de zaten problem yok, geçen sezon onlarla olan durumumuzu düzenlemiştik. Bu dönemde iç işlerimizi halledeceğiz. Dünya Kupası da araya giriyor ve bizim transfer için acelemiz yok. Mevcut kadromuz da son derece güçlü ve kendini ispatlamış isimlerden oluşuyor."

'Evet hocamız ayrılabilir...'
"Teknik direktörümüzle bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum, 15 Haziran'a kadar ayrılma opsiyonu varama bunu kullanmayacağına inanıyorum. Son görüşmelerimizde durum bu şekildeydi. Ancak karar kendisinin, böyle bir hakkı var. Bizim istediğimiz ise tabii ki hocamızla devam etmek. Gelecek sene de kendisiyle beraber olursak çok memnun oluruz. Tatil yaptığı için bir görüşmemiz olmadı. Belki önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz ve kendisinin isteklerini dinleyeceğiz. Biz de neler yapabileceğimizi anlatacağız."

'Ligde en güçlü aday biziz'
"Bu durumda en önemli konumuz kadromuzu belli bir sayıya indirebilmek. Bizim olmazsa olmazımız, hocamızla da konuşarak kararlaştırdığımız isimleri başka kulüplere göndermek. Tabii ki yabancı kısıtlaması da bizi çok zorluyor, bu sistemle Avrupa'da zirve yarışı yapabilmemiz çok zor. Elimizdeki futbolcuları gönderip birkaç takviyeyle gelecek sezona başlamak istiyoruz. Lig şampiyonluğunun en güçlü adayıyız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ