MENÜ

Önce Akhisar sonra Batalla

Beşiktaş yenilgisini telafi etmek isteyen Bursaspor, Akhisar'a gözünü dikti. Yeşil-Beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken yönetim ise bir süredir gündemde olan Batalla için görüşmelerini hızlandırdı.

Önce Akhisar sonra Batalla

Manisa’da yarın Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu mücadelenin taktik içerikli provasını basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 pas pres çalışması ve koordinasyon çalışması yapan Yeşil-Beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışması yaptı.

Serdar Aziz sıkıntısı

Sakatlığı bulunan Serdar Aziz takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Faty salonda çalıştı. Yeşil-Beyazlılar bugün Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve Akhisar Belediyespor maçı için öğle saatlerinde karayolu ile Manisa’ya gidecek.

Menaceri geliyor

Takım Akhisar maçına kilitlenmişken yönetim de boş durmuyor. Devre arasında bir 10 numara takviyesi yapacak olan Timsah’ın, Çin’de forma giyen takımın unutulmaz ismi Batalla’nın menacerini görüşmek için şehre davet ettiği, transfer açılana kadar bu görüşmelerin netlik kazanacağı belirtildi. Resmi görüşme önümüzdeki günlerde yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ