MENÜ

‘Ön liberoya yabancı değilim'

Beşiktaş’ın 10 numarası Olcay Şahan, kadrodaki eksikler sebebiyle Trabzonspor mücadelesinde ön libero hattında görev yapacak. Zorlu maç öncesinde konuşan 28 yaşındaki futbolcu, “Hocam nerede görev verirse oynarım. Önceden Almanya’da ön liberoda da oynamıştım” dedi.

‘Ön liberoya yabancı değilim'

Kara Kartal’da sakatlıktan dönen isimler Tolgay Arslan ile Veli Kavlak’ın 11 için hazır olmaması ve Oğuzhan’ın da sakatlığının bulunması sebebiyle bu akşam Trabzonspor karşısında Atiba’yla beraber Olcay Şahan görev yapacak.

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Bordo-Mavililer’le oynanacak karşılaşmaya özel olarak hazırladığı tecrübeli futbolcunun, zorlu mücadele öncesinde kendisine olan güveni tam...

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, “Hocamız nerede görev verirse orada forma giymeye hazırım. Dana önce takımımda sol bekte de görev yapmıştım. Ön liberoya da yabancı değilim. Almanya’da forma giydiğim dönemde Kaiserslautern ve Duisburg’ta da zaman zaman ön liberoda serbest adam gibi oynadım. Maça ön liberoda çıkmak benim için sorun olmaz” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan’a kulübe yolu...

Rizespor mücadelesinde sol kasığında birinci dereceden yırtık oluşan Oğuzhan Özyakup’un, dün sabah idman sonrasında kendisini iyi hissettiğini teknik ekibe ilettiği öğrenildi. Şenol Güneş’in, oyuncusunun probleminin zorlamaya bağlı olarak tekrarlaması ihtimalinin bulunmasını göz önünde bulundurarak ilk 11’de görevlendirmeyip maça kulübede başlatabileceği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ