MENÜ

Ömer Toprak'a Kartal pençesi!

Bundesliga’da geçen sezon 9 maçta sadece 230 dakika şans bulan Ömer, Katal’da oynamaya sıcak bakıyor. Siyah-Beyazlı yönetim Ömer’i satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşüyor.

Ömer Toprak'a Kartal pençesi!

Son yıllarda stoperde Vida’nın yanına partner bulmakta zorlanan Beşiktaş, Tosic’in boşluğunu Ömer Toprak’la dolduracak. Sırp oyuncu Çin’e satıldıktan sonra stoperde sürekli değişim yapmak durumunda kalan ve Enzo Roco’dan verim alamayan Siyah-Beyazlılar, Ömer Toprak’ın transferi için girişimlere başladı. Yeni Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Ömer Toprak konusunda istekli ve ısrarlı olduğu belirtiliyor. Kartal, Milli Takım’da da forma giyen Türk oyuncuyu transfer ederek savunmasını sağlama almak niyetinde. Yönetim, 29 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralama amacında.

Haberin Devamı

TAKIMINDA FORMA ŞANSI AZALDI

Alman fussball-nachrichten.de yer alan habere göre Borussia Dortmund da Ömer Toprak’ın satışına sıcak bakıyor. Geçen sezon Alman ekibinin kadrosunda yer alan Ömer 9 maçta sadece 230 dakika sahada kaldı ve fazla şans bulamadı. Bu sezon o şansı bile bulamayabilir. Bu yüzden Türk oyuncu da İstanbul’a gelip, sürekli oynayabileceği bir takımın formasını giymeye sıcak bakıyor. Dortmund’ta ise bu şansı iyice azaldı. Çünkü Alman ekibi geçen sezon Bayern Münih’e giden 30 yaşındaki tecrübeli stoperi Mats Hummels’i yeniden geri getirdi.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ