MENÜ

Ömer Onan: En büyük dileğim Final Four'da iki Türk takımının olması

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, kadın ve erkek basketbol milli takımları başta olmak üzere Euroleague'de yer alan Türk takımları ve yarın oynanacak Beşiktaş Sompo Japan-Galatasaray derbisi öncesinde Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Euroleague'de yer alan Türk takımlarının da performansını değerlendiren Onan, "Fenerbahçe artık bir Final-Four takımı. Her sene ya şampiyon oluyor ya final oynuyor. İnanıyorum ki sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacak Final-Four'un içinde olacak bir takımımız. Anadolu Efes bu sezon Ergin hoca ile iyi bir takım kurular ve çok iyi bir basketbol oynuyorlar. En büyük dileğim bu sezon Final Four'da iki Türk takımının olması. Onlarda sonuna kadar bu şekilde götürürlerse Final Four'da olacaklarına inanıyorum." dedi

Haberin Devamı

Darüşşafaka takımınada değinen Ömer Onan, "Geçen sene çok büyük bir başarı kazandı ve yüzümüzü güldürdü. Darüşşafaka çok büyük bir gurur kaynağı oldu. Geçen sezon EuroCup şampiyonu oldu ve bu sezon Euroleague'de oynama şansı yakaladı. Darüşşafaka'da bütçesine göre iyi mücadele ediyor. Euroleague'e renk katıyorlar. Final Four şansları zor ama ilk 8'i zorlarlarsa onlar için çok büyük bir başarı olur." diye konuştu.

YORUM YAZ