MENÜ

Ömer Erdoğan bırakıyor!

Bursaspor'un takım kaptanı Ömer Erdoğan, "Allah kısmet ederse 1 sezon daha Bursaspor'da futbol oynamak istiyorum. Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında jübilemi yapıp, çok sevdiğim Bursaspor camiasında farklı görevler almak istiyorum" dedi.

Ömer Erdoğan bırakıyor!

Bursaspor’da 2006-2007 sezonundan beri forma giyen takım kaptanı Ömer Erdoğan, Bursaspor Dergisi’nde yer alan röportajında, geçen sezona iyi başladıklarını, alınan yenilgilerle hedeften uzaklaştıklarını, sezonun ikinci yarısıyla birlikte ise çıkışa geçtiklerini belirtti.
Takımın yaşadığı inişli çıkışlı performanstan kendisinin de etkilendiğini belirten Ömer Erdoğan, "Zaman zaman bir öz güven kaybı yaşadık. Sonra ben de toparladım. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadığım maçlar oldu. Genel olarak baktığımızda daha iyi olabilirdi" görüşünü iletti.
Ömer Erdoğan, "Takım olarak en iyi ve en kötü performans gösterdiğimiz maçlar sence hangisiydi?" sorusuna, "Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarında çok iyi oynadık. Ligde ve Süper Final’de Sivas’ta oynadığımız ve kaybettiğimiz maçtaki futbolumuz bize yakışmadı" yanıtını verdi.
Batalla’nın sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergilediğini belirten Ömer Erdoğan, gençlerin de takıma ciddi katkı sağladığını bildirdi.
"35 yaşındasın ve artık aktif futbol yaşantının sonlarına doğru geliyorsun. Gelecek adına hedeflerin neler?" sorusunu da Erdoğan, "Allah kısmet ederse 1 sezon daha Bursaspor’da futbol oynamak istiyorum. Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında jübilemi yapıp çok sevdiğim Bursaspor camiasında farklı görevler almak istiyorum. İnşallah bu isteğim gerçek olur" diye yanıtladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ