MENÜ

Ömer Bayram: Galatasaray'a transferim büyük haber oldu

Cim Bom’un Akhisar’dan transferi Ömer Bayram, Hollanda medyasına röportaj verdi. 27 yaşındaki sol bek, “1 yıl daha kontratım vardı. Bu kontratın bitmesini bekleyebilirlerdi. Beni hemen transfer etmek istediler. Transferim Türkiye’de büyük haber oldu. 1 günde Instagram’daki takipçi sayım 30 bin arttı. 6 yıl önce NAC Breda’nın sol açığıydım. Şimdi ismi Şampiyonlar Ligi’ne yazılan bir oyuncuyum” açıklamasını yaptı.

Ömer Bayram: Galatasaray'a transferim büyük haber oldu

Akhisarspor'dan 400 bin euro karşılığı Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki sol bek Ömer Bayram, transfer süreciyle ilgili Hollanda medyasına açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Hollanda'da NAC Breda altyapısından yetişen Ömer Bayram, "Galatasaray'a transferim Türkiye'de yankı uyandırdı, büyük haber oldu. Ben de bir gün içinde Instagram hesabımda 30 bin takipçi kazandım. Altı yıl önce NAC'ın sol kanat oyuncusuydum. Şimdi Şampiyonlar Ligi futbolcusu oldum." dedi.

''Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü fark etmek epey zor oldu''

Çocukluğundan beri Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen futbolcu "Geride uykusuz geceler bıraktım. Benim için bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü fark etmek epey zor oldu. Hala daha her şey çok taze. Doğru bir adım mı diye düşünüyorum. Akhisar'da kalsam Avrupa Ligi'nde oynayacaktım şimdi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"" diye konuştu.

YORUM YAZ