MENÜ

Ölüm Virajı

Milli ara sonrasında Trabzonspor'u çok zorlu bir takvim bekliyor yine... Bordo-Mavililer, 20 günde 6 maç yapacak. Bu süreçte Fırtına'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderi şekillenecek, ayrıca ligde de birbirinden zorlu sınavlara çıkacak.

Ölüm Virajı

Eylül ayında çok kısa bir periyotta 6 maça çıkan Trabzonspor, Süper Lig’de puan kayıpları yaşasa da Şampiyonlar Ligi’nde sahadan istediğini alarak ayrılmıştı. Bordo-Mavililer’i yakın gelecek takviminde de benzer bir tablo bekliyor. Karadeniz temsilcisi,
14 Ekim-2 Kasım döneminde 6 sınava çıkacak, özellikle Devler Ligi’ndeki kaderi şekillenecek... Şenol Güneş’in öğrencileri, perdeyi 14 Ekim’deki Ankaragücü mücadelesiyle açarken,
4 gün sonra Rusya’da CSKA ile kozlarını paylaşacak. Sonrasında sırasıyla Bursaspor (D), Antalya ve Antep ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Forvette büyük kriz

Trabzonspor, finali ise 2 Kasım’da Avni Aker’de CSKA ile yapacak. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 maçta 4 puan kazanan ve gruptan çıkmayı hedefleyen Fırtına, Rus ekibiyle Avrupa adına hayati mücadelelere çıkacak demek mümkün. Bordo-Mavililer’in amacı 2 maçta en azından 4 puana ulaşıp hem CSKA’yı grupta saf dışı bırakmayı hem de gruptan çıkma adına dev bir adım atmayı planlıyor. Her ne kadar akıllara getirilmek istenmese de Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne devam için de CSKA maçlarını bu planlara paralel atlatmak zorunda. En büyük sıkıntı ise ilk CSKA maçında hücum hattında olacak. Burak’ın cezasını çekeceği bu son maçta, Vittek ve Henrique’nin sakatlığı sebebiyle sahaya çıkamayacak olması, Pawel Brozek’in de formsuzluğu, Şenol Güneş’i yeni arayışlara itecek.

YORUM YAZ