MENÜ

Olivier Giroud, transfer teklifini doğruladı!

Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Olivier Giroud, takımı Chelsea'nin Slavia Prag ile UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynayacağı rövanş karşılaşmasından önce çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Fransız golcü, takımdaki rolünden memnun olmadığını söyleyerek ayrılık sinyali verdi.

Olivier Giroud, transfer teklifini doğruladı!

Chelsea'nin Fransız golcüsü Olivier Giroud, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul ediyordu. Sözleşmesi bu yaz sona erecek olan 32 yaşındaki santrfor, takımının UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Slavia Prag'la karşılaşacağı rövanş mücadelesi öncesinde çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Takımda kendisine verilen rolden memnun olmadığını ifade eden yıldız isim, "Sahada olmadığımda büyük hayal kırıklığı yaşadığımdan emin olabilirsiniz. Bunu dışarı vurmamaya çalışıyorum ama bu hayal kırıklığını her zaman içinizde taşıyarak sahada pozitif enerjiye dönüştürmelisiniz." şeklinde konuştu.

İkinci plana atılmaktan mutlu olmadığının altını çizen Giroud, "Eğer gelecek sezon Chelsea'de kalacaksam takımda daha önemli bir role sahip olmalıyım." sözleriyle ayrılık sinyali verdi. Başka takımlardan teklif aldığını da doğrulayan tecrübeli futbolcu, bununla birlikte kulüp ismi veremeyeceğini söyledi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ