MENÜ

Olimpia Milan'ın çıkışı, Baskonia karşısında da devam etti: 93-90

Turkish Airlines EuroLeague'de sezonun flaş ekiplerinden AX Olimpia Milan, sahasında konuk ettiği Baskonia'yı 93-90 mağlup etti ve 8. maçında 6. galibiyetini elde etti.

Olimpia Milan'ın çıkışı, Baskonia karşısında da devam etti: 93-90

Turkish Airlines EuroLeague'in 8. maç döneminde İtalyan ekibi AX Olimpia Milan, sahasında İspanya temsilcisi Baskonia'yı konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olurken üstün taraf 47-43'lük skorla ev sahibi AX Olimpia Milan'dı.

Ev sahibi ekip ikinci yarıda dönem dönem farkı arttırsa da maçı koparmayı başaramadı. Fakat son bölümde hata yapmayan İtalya temsilcisi karşılaşmadan 93-90'lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla AX Olimpia Milan, 8. maçında 6. galibiyetini elde ederken yeni koçu Perasovic yönetiminde ilk maçına çıkan Baskonia ise 6. mağlubiyetini aldı.

AX Olimpia Milan'da Vladimir Micov 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Mike James de 20 sayı, 8 asist ile öne çıktı. Ev sahibi ekipte Curtis Jerrells 13 sayı üretirken Jeff Brooks da 12 sayı, 7 ribaunt ile katkı sağladı.

Baskonia'da Vincent Poirier 18 sayı, 10 ribaunt ile takımın en etkili ismi olurken Matt Janning de 18 sayı üretti. Takımın Arjantinli oyun kurucusu Luca Vildoza da 15 sayı, 4 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ