MENÜ

Old Trafford'da istifa sesleri!

Fenerbahçe taraftarı, Manchester deplasmanında kötü bir futbol ortaya koyan takıma büyük tepki gösterdi. Sarı-Lacivertli taraftarlar maçın son bölümlerinde VIP tribününe dönerek, Aziz Yıldırım ve ekibine tepki gösterdi.

Old Trafford'da istifa sesleri!

Süper Lig'de geçen pazar sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalınca Ülker Stadyumu'nda tepki alan Fenerbahçe Yönetimi, Old Trafford'daki farklı yenilginin ardından da hedef haline geldi.

Sarı-Lacivertli taraflarlar maçın son bölümlerinde Fenerbahçeli yöneticilerin bulunduğu VIP tribüne dönerek, "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı. Takımın oynadığı kötü oyun ve alınan farklı yenilgi nedeniyle sabrı taşan Sarı-Lacivertiler, Başkan Aziz Yıldırım'ı da hedef aldı.

Volkan Şen de nasibini aldı

"Yönetim istifa" tezahüratları sonrası, "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" şeklinde sesler yükseldi. Tepkilerden nasibini alan bir diğer isim de Volkan Şen oldu. Maç boyunca etkisiz kalan yıldız oyuncu kenara alındığında tribününün tepkisini gördü. Volkan Şen yerini İsmail Köybaşı'na bırakınken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yuhalandı.

Fenerbahçe Yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu Ülker Stadyumu'nda 1-1 sona eren Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası da "Yönetim istifa" tezahüratlarına muhatap olmuştu.

Sosyal medyada da tepki

Fenerbahçe taraftarının sosyal medyadaki tepkisi de zirve yaptı. 'YÖNETİM İSTİFA' etiketi kısa sürede trendd topicte ilk sıraya girdi. Ayrıca #azizyıldırımistifa etiketi de bir ara ilk 10'a girdi. Fenerbahçe taraftarının yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının da bu etiketi kullanarak tweet atması dikkatlerden kaçmadı.

Manchester United-Fenerbahçe maçı capsleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ