MENÜ

Olcay: Hedefimiz ilk iki

Kara Kartal'ın bu sezonki başarılı oyuncuları arasında yer alan Olcay Şahan, “Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Süper Ligi ilk iki içinde bitirebilmek” yorumunu yaptı

Olcay: Hedefimiz ilk iki

Beşiktaş’ın bu sezon en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Olcay Şahan, her maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Dünkü antrenmanda yapılan şut çalışmasındaki şık vuruşlarla idmanı takip eden futbolseverlerin alkışlarını toplayan Olcay, teknik ekibin de büyük beğenisini kazandı. Hafta içi oynanan Andorra ve Macaristan maçları için A Milli Takımımız’ın kadrosuna da seçilen tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ın da değişmez isimleri arasında kendisine yer bulmayı başardı. Her iki kanatta da etkili bir şekilde oynayabildiğini belirten Olcay, “Bu sezon en büyük hedefimiz, ligi ilk iki içinde bitirmek” diye konuştu.

Aybaba çok güveniyor

Siyah-Beyazlılar’da Samet Aybaba’nın güvendiği oyuncuların başında gelen Olcay, “Benim için sol ya da sağda oynamak fark etmiyor. Buradan içeriye doğru yaptığım koşularda, rakip kalede tehlike yaratabiliyorum. Almanya’da forma giyerken, üç ayrı bölgede de oynuyordum” açıklamasını yaptı.

OLCAY ŞAHAN'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ