MENÜ

Olaylı derbiye olay yorum: Cezalar yetersiz olacak!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin son anlarında Belhanda ile Soldado arasında gerginlik yaşanmış ve maçın bitimiyle saha içinde iki takım oyuncuları birbirine girmişti. Maçın ardından Jailson Belhanda'ya tokat atınca Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş da dahil olmak üzere Galatasaraylı futbolcuların büyük bölümü Jailson'u kovalamıştı. Derbinin ardından futbol yerine yaşanan olaylar günlerde spor gündemini meşgul ediyor. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, olaylı derbiyi ve ardından yaşananları Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e yorumladı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları hala devam ediyor. Maçın ardından çıkan olaylara dahil olan futbolculara nasıl cezalar verileceği merak edilirken Galatasaray ve Fenerbahçe cephesinden yapılan karşılıklı açıklamalar olaylı derbiyi gündemde tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayları Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e yorumladı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus'u "Keşke maç bitmeden Belhanda ve Soldado'yu atsaydı" diyerek eleştiren Erman Özgür, "Oyuncular birbirine girdiğinde iki oyuncuyu da atsaydı olaylar bu kadar büyür müydü bilmiyorum" dedi.

Cezaların yetersiz olacağından emin olduğunu söyleyen Erman Özgür, "İnşallah örnek kararlar alırlar ve bir daha böyle şeyler olmaz" dedi.

Daha önce derbi oynanamış futbolcuların olaylara nasıl dahil olduğuyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Ayna gibi yansıtılan insanlar. Daha önce bu derbileri yaşamış adamlardan ne görüp, ne duyuyorlarsa ona göre davranıyorlar" dedi.

YORUM YAZ