MENÜ

Olay adam Tahkim'de

Doping kullandığı gerekçesiyle 1 yıl hak mahrumiyeti cezası alan Efes'li oyuncu Kerem Gönlüm, konuyu Tahkim Kurulu'na taşıdı, cezasının indirilmesini talep etti.

Olay adam Tahkim'de

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun, geçtiğimiz sezonki Beko Basketbol Ligi’nde play-off final serisinde girdiği doping testi sonucu pozitif çıkan ve doping kullandığı gerekçesiyle 1 yıl ceza verdiği Kerem Gönlüm, Tahkim Kurulu’na başvurdu. Başarılı oyuncunun cezasının indirilmesi konusunda talepte bulunduğu ve kararın 3 hafta içerisinde netleşeceği bildirildi.

Yeni bir iddia daha
Gönlüm’ün cezayı indirme konusunda Tahkim’e talepte bulunmasının ardındna şimdi de ortaya yeni bir iddia daha atıldı. O da, Tahkim Kurulu’nun bu cezayı düşürmek yerine aha da yükseltebileceği basketbol kulislerinde konuşulmaya başlandı. Öte yandan Kerem Gönlüm’ün doping testinin pozitif çıkması, basketbol camiasında büyük yankı yapmış, hatta Fenerbahçe ile Efes Pilsen’in laf dalaşına girmesine sebep olmuştu. Uzun süre gündem konusu olan doping olayında Disiplin Kurulu, Gönlüm’e 1 yıl hak mahrumiyetinin yanı sıra 10 bin lira para cezası da vermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ