MENÜ

Olağanüstü bir gün!

Kongre üyeleri, şike soruşturmasının başladığı günden bu yana yaşananları konuşmak ve bundan sonra neler yapılabileceğini değerlendirmek amacıyla saat 10:00'da Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki olağanüstü kongrede bir araya geliyor.

Olağanüstü bir gün!

3 Temmuz’da başlayan şike soruşturması kapsamında Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, altyapı koordinatörü Cemil Turan ve mali işler müdürü Tamer Yelkovan’ın tutuklanarak cezaevine konulması; futbol takımının, UEFA’nın baskısıyla, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilmesiyle büyük şok yaşayan Fenerbahçe’de olağanüstü gün. Fenerbahçe’ye gönül verenler, yönetim tarafından bir süre önce alınan Olağanüstü Genel Kurul kararı doğrultusunda bugün saat 10:00’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya gelecek. Tek maddelik gündemle gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongrede sadece şike soruşturması sonrası yaşananlar değerlendirilecek. Bu konuda üyelere bilgi verecek olan yöneticiler, bundan sonra neler yapılması gerektiği konusunda önerileri alacak ve bunları daha sonra kendi arasında değerlendirecek.

Haberin Devamı

Tam 85 basın mensubu akredite

Yöneticiler, bugünkü toplantı öncesi dün kulüpte bir araya gelerek, kendi aralarında değerlendirme yaptı. Bu arada daha önce seçimli genel kurul yapılması için üyelerden imza toplamayı planlayan muhaliflerin, bu karardan vazgeçtikleri belirlendi. Öte yandan yoğun güvenlik önlemleri altında yapılacacak kongre öncesi bazı taraftar gruplarının, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde toplanıp, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Haysiyet Divanı’na verilmesi yönünde genel kurul üyelerinden istekte bulunacakları belirlendi. Olağanüstü kongrede ilk kez basın için akreditasyon sistemi uygulanacak. Bu arada kongreyi izlemek üzere başvuruda bulunanların isimleri dün internet sitesinden yayınlandı. Çeşitli gazete ve televizyonlarla ajanslardan tam 85 basın mensubunun kongreyi izlemek için müracatta bulunması dikkat çekti.

YORUM YAZ