MENÜ

Okay Yokuşlu: Güzel günler geliyor

Okay Yokuşlu, Uluslar Ligi’nde Rusya ve İsveç maçları öncesi konuştu. Milli oyuncu, “Kaliteli bir takımız. Arkadaşlık ortamımız da gayet iyi. Başarılar elde etmek istiyoruz. Milli Takımı güzel günler bekliyor” dedi.

Okay Yokuşlu: Güzel günler geliyor

A Milli Futbol Takımı’nın kadrosunda yer alan ve İspanya Ligi takımlarından Celta Vigo’da forma giyen Okay Yokuşlu, Ay-Yıldızlı ekip için güzel günlerin yakın olduğunu söyledi. Okay Yokuşlu, UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacakları Rusya ve İsveç maçları hakkında, “Çok zorlu rakipler. Rakiplerimiz iyi takımlar ama biz de bir o kadar iyiyiz. İyi bir ekibimiz var, iyi bir ortam yakaladık. UEFA Uluslar Ligi başka bir turnuva ve heyecan. Milli maçlar tabii ki ayırt edilmez ama bir turnuva olması açısından heyecanlıyız. Umarım her şey çok güzel olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Önemli olan başarı’

Okay sözlerine şöyle devam etti: “Neden olmasın. Bundan önce oynayan futbolcular da gayet kariyerli isimlerdi. Alttan gelen oyuncular yıllar geçtikçe çoğalıyor. Biz de zamanı geldiğinde, yetenekli genç oyunculara yerimizi bırakacağız. Önemli olan, burada bulunduğunuz sırada başarılar elde edip, görevinizi layığıyla yerine getirebilmek. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Arkadaşlık ortamımız da gayet iyi. Güzel günler bizi bekliyor.”

‘İspanya’da felsefe farklı’

Sakatlığınının tamamen geçtiğini aktaran genç futbolcu, transfer süreci ve Celta Vigo’daki ilk günleriyle ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Transferim sürecinde kulübün bana gösterdiği ilgi çok memnun ediciydi. Oraya gittiğimde de gördüğüm, futbol felsefesinde çok farklılıklar var. Daha çok topla oynamaya yönelik bir sistem gözlemliyorsunuz. Beni biraz durduran şey sakatlık oldu. Sezon öncesinde sakatlık yaşadım ve ligin ilk haftası içinde iyileşebildim. Şu an her şey yolunda. Takımımız da gayet iyi gidiyor. Alışma sürecini atlattım, dili de anlamaya başladım.

Haberin Devamı

‘Real ve Barça için heyecanlıyım’

Okay Yokuşlu, La Liga’da forma giydiği için çok mutlu olduğunun altını çizerken, Real Madrid ve Barcelona maçları için heyecanlandığını şu sözlerle aktardı: “Herkesin tahmin ettiği karşılaşmalar var. Bu hafta oynadığımız Atletico Madrid maçını bekliyordum, heyecanlıydım ve bizim için çok iyi geçti. Güzel bir galibiyet aldık. Benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Tabii ki Real Madrid ve Barcelona maçlarını da bekliyorum.”

‘Emre Mor çok iyi insan’

Celta Vigo’daki takım arkadaşı Emre Mor ile arasının çok iyi olduğunu ifade eden Okay, “Emre Mor ile diyaloğum gayet iyi. Geldiğimde de ilk onunla iletişime geçtim. Kendisiyle ilgili bir algı var ama ben onunla yakın çalışma şansı buldum ve daha da iyi tanıma şansı yakaladım. Daha önce sadece milli takımlarda beraberdik. Emre çok iyi niyetli bir insan, çok da yetenekli bir futbolcu. Umarım onun için de her şey güzel olur.”

YORUM YAZ