MENÜ

Okan Kurt ve Demet Akalın boşanıyor mu? Okan Kurt kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler bir süredir maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. Daha önce Kurt Ailesi’nin sahip olduğu Martaş Lojistik’e bağlı TIR’lara haciz gelmişti. Ayrıca dün Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz'daki villada haciz işlemi yapıldı. Magazin dünyası bugün ise Demet Akalın’ın kararı ile sarsıldı. Son dakika gelişmelerden sonra Demet Akalın, Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı.

Okan Kurt ve Demet Akalın boşanıyor mu? Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı.

Haberin Devamı

Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı.

Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi'nde görülecek...

Okan Kurt kimdir?

Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin ilinde dünyaya geldi. Aileden gelen gelenekle ticaret hayatında aktif bir şekilde yer alan Okan Kurt, bir süre ABD'da eğitim gördü. Bir dönem İtalya'da da yaşayan Okan Kurt ismi magazin dünyasında ise Demet Akalın ile tanınmaya başlandı.

Haberin Devamı

2012 senesinde Türk şarkıcı ve eski manken Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Gerek yaşantıları gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında "Hira" adını verdikleri bir kızı doğdu.

Eşi Demet Akalın’ın "Şerefime Namusuma" şarkısının klibinde oynayan Okan Kurt, hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın bazı mekanlarda Dj’lik yaptı. Şahan Gökbakar’ın ‘Osman Pazarlama’ filminde konuk oyuncu olarak yer alan Demet Akalın- Okan Kurt çiftinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı.

YORUM YAZ