MENÜ

Okan Buruk: "Rize ayağa kalkacak"

Uzun görüşmeler sonunda Çaykur Rizespor’la anlaşan Okan Buruk, camiaya ve taraftara umut dolu mesajlar gönderdi. Genç hoca, “İyi oyunculara sahip bir takımdayım. Bizimiçin lig yeni başlıyor. Kimse merak etmesin. Rize ayağa kalkacak” dedi.

Okan Buruk: "Rize ayağa kalkacak"

Sezona kötü bir giriş yapan ve ilk 5 haftada galibiyet alamayan Çaykur Rizespor’da, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollar ayrılmıştı. Karadeniz ekibi ilk görüştüğü isim olan Okan Buruk ile uzun pazarlıkların ardından anlaşmaya vardı. Sezon sonuna kadar Yeşil-Mavililer kulüple el sıkışan Buruk, camiaya umut dolu mesajlar yolladı.

Haberin Devamı

​Takımın öncelikle galibiyete ihtiyaç duyduğunu belirten Buruk, “Özgüven problemini aşmak gerekiyor. İyi oyunculara sahip bir takımdayım. Öncelikle zamana gereksinim duyuyoruz fakat lig oynandığı için böyle bir şansımız yok. Gereken hamleleri yapıp, çıkış trendi yakalamamız lazım. Bunu başaracak gücümüz de fazlasıyla var. Önemli noktalardan biri taraftar faktörü. İç sahada destek istiyorum. Dolu tribünlere oynamamız lazım” ifadelerini kullandı.

‘Milli ara ilaç olacak’

Milli araya kadar Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Kayserispor ile oynayacaklarını hatırlatan Okan hoca, “Bizim bu 3 maçlık periyotta maksimum puanı toplayıp, kendimizi araya öyle atmamız şart. Milli ara genel anlamda bize ilaç olacak. Taraftarımız merak etmesin. Bizim için lig yeni başlıyor ve Rize’yi ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Sabuncu

YORUM YAZ