MENÜ

Oğuzhan Özyakup'a sürpriz teklif

Kayserisporlu yöneticilerin, dünkü maç öncesinde Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli ön liberosu Oğuzhan Özyakup’u sözlü olarak istedikleri ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar’ın sürpriz önerisi sonrasında Beşiktaşlı idarecilerin, ‘Sezon sonu bir daha görüşelim’ cevabını verdiği öğrenildi.

Oğuzhan Özyakup'a sürpriz teklif

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli ön liberosu Oğuzhan Özyakup, performans olarak yaşadığı büyük düşüşün ardından yedek kulübesine mahkum kalmıştı. Sezon boyunca teknik direktör Şenol Güneş’in kadro planları arasında yer almadığını tercihleriyle gösterdiği deneyimli isme ara transfer döneminde de talip çıkmamıştı. Bu durum sebebiyle sezonun ikinci yarısına da Kara Kartal’la devam eden Oğuzhan’a dün sürpriz bir talip çıktı. Dünkü karşılaşma öncesinde Kayserisporlu yöneticilerle biraraya gelen Siyah-Beyazlı idarecilere, Sarı- Kırmızılılar’dan, Oğuzhan Özyakup teklifi geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Larin önerisi...

Kayserisporlu yöneticilerin, teknik direktör Hikmet Karaman’ın Oğuzhan’ı çok beğendiğini ilettiği ve sezon sonu için şimdiden el sıkışma önerisinde bulunduğu kaydedildi. Bu sürpriz teklifin ardından Beşiktaşlı idarecilerin, bu teklife sezon sonunda cevap vermeyi kararlaştırdığı ifade edildi. Öte yandan Siyah-Beyazlılar’ın, takımın genç Kanadalı oyuncusu Cyle Larin’i de Kayserispor’a verebileceğini ilettiği, tarafların 2 futbolcu konusunda sezon sonunda görüşmek için söz kestiği bildirildi.

Orhan Yıldırım / FANATİK

YORUM YAZ