MENÜ

Oğuzhan Özyakup yoksa onlar var!

Rize’de  sakatlanan Oğuzhan’ın Trabzon maçında forma giyemeyecek olması, elbette moralleri bozdu. Ancak onun yokluğunda Q17’nin düzelmesi, Kerim’in yükselen formu ve Tolgay’ın hırslı görüntüsü, Şenol Güneş’in elini güçlendirdi.

Oğuzhan Özyakup yoksa onlar var!

Rize’de sakatlanan Oğuzhan’ın Trabzon maçında forma giyemeyecek olması, elbette moralleri bozdu. Ancak onun yokluğunda Q17’nin düzelmesi, Kerim’in yükselen formu ve Tolgay’ın hırslı görüntüsü, Şenol Güneş’in elini güçlendirdi.

Çaykur Rizespor’u mağlup eden Beşiktaş’ta şimdi tüm gözler, Trabzonspor’la yarın oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Zorlu randevu öncesi çalışmalarına hemen başlayan teknik direktör Şenol Güneş’in tek sıkıntısı, Oğuzhan Özyakup’un beklenmeyen sakatlığı oldu. Rize maçında sakatlanan Oğuzhan’un çekilen MR’ı sonucunda sol kasığında yırtık tespit edildiği bildirildi. Takımını Bordo-Mavililer’e karşı yapılacak mücadelede yalnız bırakacak genç yıldızın boşluğunun doldurulması konusunda sıkıntı yaşanmaması bekleniyor. Çünkü Kara Kartal’da tedbir amaçlı Rize deplasmanında oynatılmayan Ricardo Quaresma, Avni Aker’deki kapışmaya kadar hazır hale gelecek.

Üçü de oynayabilir

Quaresma’nın yerine bu maçta oynayan ve 1 de gol atan Kerim Frei’ın yanı sıra artık yüzde 100 hazır hale gelen ve son maçların ikinci yarılarında sahne alan Tolgay Arslan da, ilk 11’de oynamayı dört gözle bekliyor. Güneş’in şu anki oyun planını oluşturmadığı, ama Oğuzhan’ın yokluğunda bu 3 isimden hepsinin de sahada olabileceği bir oyun formatının olabileceği konuşuluyor.

Kerim Frei güven veriyor

Beşiktaş’taki 3. sezonunu yaşayan Kerim Frei bir türlü beklenen sıçramayı yapamamış ve ilk on bir oyuncusu olamamıştı. Quaresma, Gökhan Töre ve Olcay Şahan’ın paylaştığı sol ve sağ kanatta 4. oyuncu konumunda bulunan ve bu üçlüyü bir türlü aşamayan Kerim; Quaresma ve Töre’nin sakat olduğu bir ortamda bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Beşiktaş’ın Rize karşısında zorlandığı anlarda sahne alan genç yıldız, attığı 2. golle Siyah-Beyazlılar’ı rahatlattı ve galibiyette başrolü oynadı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ