MENÜ

Oğuzhan Özyakup: Resmi açıklamayı başkanımız yapacak

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Oğuzhan Özyakup, “Türkiye’den hiçbir kulüple temasım olmadı. Bu yöndeki haberler söylentiden ibaret. Başkanımız Fikret Orman, konuyla ilgili olarak resmi açıklamayı zamanı gelince yapacaktır” dedi.

Oğuzhan Özyakup: Resmi açıklamayı başkanımız yapacak

Siyah-Beyazlılar’da 6 sezondur forma giyen ve Beşiktaş’ın kaptanları arasında yer alan Oğuzhan Özyakup’un, kulüple olan sözleşmesi dün resmen sona ermişti. Kulübün Türkiye Futbol Federasyonu’na konuyla ilgili olarak herhangi bir bilgilendirme bulundurmaması sonrasında Ozzie için Galatasaray’la görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili olarak suskunluğunu bozan tecrübeli futbolcu, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Resmi açıklama...

Oğuzhan, “Türkiye’den hiçbir kulüple temasım olmadı. Bu yöndeki haberler söylentiden ibaret. Başkanımız Fikret Orman, konuyla ilgili olarak resmi açıklamayı zamanı gelince yapacaktır” ifadelerini kullandı. Deneyimli orta saha oyuncusunun, Beşiktaş’la 5 yıllık anlaşma sağladığı ve kulübün resmi açıklamayı yakın zamanda yapması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Negredo Tigres'e, Gignac Beşiktaş'a

Haberin Devamı
YORUM YAZ