MENÜ

Öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'nu duygulandıran mesajlar

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasağoğlu, KYK yurtlarında bulunan öğrencilere karantina sürecinde moral olması için Türk Edebiyatı Klasikleri'nden göndermişti. Öğrencilerin verdiği olumlu tepkiler ve paylaşımlar, Bakan Kasapoğlu'nu duygulandırdı.

Öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'nu duygulandıran mesajlar

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınını Türkiye’de önleme mücadelesi devam ediyor. Salgını önleme mücadelesinde, ülke çapında yürürlüğe giren düzenlemeler ve alınan önlemler ile birlikte, Türkiye’de sosyal dayanışma devam ediyor.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasağoğlu da, karantina sürecinde KYK yurtlarında bulunan öğrencilere moral olması için Türk Edebiyatı Klasikleri'nden gönderdi.

Öğrencilerin sosyal medyadan gönderdiği teşekkür mesajları ise Kasapoğlu'nu duygulandırdı. Karantina sürecinde sağlanan imkanlar için Kasapoğlu'na teşekkür eden öğrencilerin paylaşımları şu şekilde:

Bakan Kasağoğlu'nun öğrencilere gönderdiği mektup ise şu şekilde;

Kıymetli Misafirimiz;

Yurdumuza hoş geldiniz…

Bugüne dek ülkemizdeki evlatlarımıza yuva olan yurtlarımız, bugün sizlere ev sahipliği yapıyor.

Sizleri burada çok daha güzel sebeplerle ağırlamayı dilerdik. Fakat bütün dünya gibi ülkemizin de içinde bulunduğu zor ve meşakkatli durum, yaşadığımız bu süreci zorunlu kıldı.

Haberin Devamı

İnanıyorum ki bu mücadeleyi el birliğiyle kazanacağız. O vakit, büyük bir özveriyle sizlere yuvalarını açan gençlerimizle, sizleri aynı sofrada buluşturacağımız organizasyonlar tertip edeceğiz. Fakat öncelikle içinde bulunduğumuz süreci başarıyla tamamlamalı ve muvaffak olmalıyız.

Kurallara uyarak, sabır ve fedakârlıkla bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum.

Tarihin gördüğü en büyük sınavlardan birini veren insanlığın, bu mücadeleden en yakın zamanda galip olarak ayrılmasını temenni ediyorum.

Covid19 ile mücadele eden pek çok ülke, şu an sizleri ağırladığımız bu yurtlar gibi imkânlara sahip olmadığı için karantina uygulamasında yetersiz kaldı. Hamd olsun, Türkiye bu imkâna fazlasıyla sahip. Biz yurtlarımızı her koşulda hizmet verebilecek ve gerektiğinde milletimize kapılarını açıp hakiki anlamda yuva olabilecek biçimde tasarladık. Sizlerin de burada emniyette olduğunuzu bilmenizi istiyor ve yurdumuzdan sıhhatle, afiyetle ayrılmanızı gönülden temenni ediyorum.

Bu süreçte yol arkadaşlığı yapacağınızı ümit ettiğim bu kitap, size armağanımızdır. Beğenerek okumanızı dilerim.

Tedbir, hayat kurtarır. Bu geçici ayrılık, çok daha güzel günler için mecburi bir moladır.

Sabır ve anlayışınız için her birinize teşekkür ediyor; en kısa zamanda sağlıkla sevdiklerinize kavuşmanızı diliyorum.

Haberin Devamı

Allah’a emanet olun.

Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU

Gençlik ve Spor Bakanı

YORUM YAZ