MENÜ

Ogenyi Onazi taburcu edildi

Trabzonspor’un akşam antrenmanında ikili mücadele sonucu sakatlanan ve kaldırıldığı hastanede kontrol altında tutulan bordo-mavili futbolcu Ogenyi Onazi, taburcu edildi.

Ogenyi Onazi taburcu edildi

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un akşam idmanında sakatlık yaşayan Ogenyi Onazi hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bugün saat 16.00’da gerçekleşen antrenmanda şok bir sakatlık yaşandı.

Antrenmanın son bölümünde oynanan çift kale maç sırasında girdiği ikili mücadelede boynunun üzerine düşen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, durumunun ciddi olması üzerine ambulans çağrılarak hastaneye kaldırıldı.

Boynunda ve kaburgasında ciddi sorun olabileceği düşünülen Onazi, tesislere gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, akşam antrenmanında sakatlanan Ogenyi Onazi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Nijeryalı orta saha oyuncusu Onazi'nin antrenmanda girdiği ikili mücadele sonucu sakatlandığını belirten Bozdoğan, "Boyun ve göğüs bölgesinden darbe alan oyuncumuza sahada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi acil servisine gönderildi. Burada yapılan tetkikler ve çekilen tomografi sonrası herhangi bir kırık bulgusuna rastlanmadı. Ancak oyuncumuzun devam eden ağrılarından dolayı bir süre daha gözlem altında tutulması uygun görüldü” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Onazi taburcu edildi

Trabzonspor’un akşam antrenmanında ikili mücadele sonucu sakatlanan ve kaldırıldığı hastanede kontrol altında tutulan bordo-mavili futbolcu Ogenyi Onazi, taburcu edildi.

Spor Toto Süper Lig’de 25 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor’un akşam antrenmanında girdiği ikili mücadele sonucu boyun ve göğüs bölgesinden darbe alan Ogenyi Onazi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yapılan tetkikler ve çekilen tomografi sonucunda vücudunda kırık bulgusuna rastlanmayan Onazi’nin, bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildiği bildirildi.

YORUM YAZ