MENÜ

Obradovic'ten Ömer Faruk sitemi!

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 86-64 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda genç basketbolcu Ömer Faruk'la ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Obradovic'ten Ömer Faruk sitemi!

Obradovic, Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Her zamanki gibi maça hazırlanmak için çok vaktimiz olmadı. Rakibimiz çok agresif oynayan bir takım. Tam saha presiyle çok iyi bir ilk yarı çıkardılar. İkinci yarıda oyunumuzu özellikle savunmamızı tamamen değiştirdik. En önemlisi de bugün rotasyonda hiç kimse 25 dakikadan fazla oynamadı. Bu da ilerleyen maçta çok önemli. Taraftarımıza ve oyuncularımıza galibiyet için teşekkür ediyorum" dedi.

Perşembe günü THY Euroleague'de Anadolu Efes ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Obradovic, "Bizim için önemli bir maç. Grupta çok iyi durumdayız ama henüz bir şey bitmedi. Yine de bizim için çok önemli bir maç olacak" dedi.

"Kendisiyle ilgili hiçbir şey söylememi hak etmiyor"

Sarı-Lacivertli takımın kadrosunda yer alman Ömer Faruk Yurtseven ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Obradovic, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisiyle ilgili hiçbir şey söylememi hak etmiyor. Bu sadece benim kararım değil. Genel olarak kulübün kararı. Şimdilik ben buradayım ama 2-3 sene sonra burada olacağım belli değil. Bu Fenerbahçe’nin kararı. Büyük bir şans verilmişti ona ama daha fazla konuşmak istemiyorum. Yönetime sorun size cevabı onlar verir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ