MENÜ

Obradovic, Jan Vesely'ye sahip çıktı!

Deplasmana taşınan Zalgiris serisi öncesi Obradoviç, erken faul problemleri nedeniyle eleştirilen Vesely’i hakkında şunları söyledi: “Çok büyük istekle oynadığı için böyle oluyor. Önümüzdeki maçlarda kalitesini gösterecek”

Obradovic, Jan Vesely'ye sahip çıktı!

Play-Off’ta Zalgris Kaunas ile oynanan 2 maçta da faul problemi yaşayan Jan Vesely, özellikle serinin 1-1’e geldiği son karşılaşmada Fenerbahçe Beko coachu Zeljko Obradoviç’i köşeye sıkıştırmıştı. Obra her şeye rağmen oyuncusuna sahip çıktı. Deplasmana taşınan seride Vesely’e güvendiğini belirten Sırp antrenör, “Jan’ın büyük oynama isteği var. Çok sorun yaşadı, ameliyat oldu. Oynamaya başladığında 3 haftadır yoktu. Her şey çok büyük bir istekle oynamasından dolayı oluyor. Bu iyi, takım için de önemli. Biz ona baskı yapmıyoruz. Sakin davranıyoruz. Hazır olduğunda dönecek ve önümüzdeki maçlarda kalitesini gösterecektir. Bundan eminim” dedi.

Haberin Devamı

‘Savaşçı bir rakip’

EuroLeague’de artık küçük detayların çok önemli olduğuna da dikkat çeken Obra, “Son maçta savunmamız bir Play-Off maçı için yeterli değildi. Hücum açısından da çok kötüydük. Savunmada da yine kötü kararlar verdik. Orada daha akıllı oynamaya çalışacağız. Zalgiris savaşçı ve iyi bir takım” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ