MENÜ

Obradovic: Fenerbahçe'de çok mutluyum

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Doğuş'un koçu Zeljko Obradovic, önemli açıklamalarda bulundu.

Obradovic: Fenerbahçe'de çok mutluyum

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Doğuş'un koçu Zeljko Obradovic, BeIn Sports'a önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli takımın efsanevi koçu Obradovic şöyle konuştu:

'Gherardini'nin bana çok yardımı dokunuyor'

"Gherardini beni çok iyi tanıyor ve çok sakin bir insan. Benimle ne zaman konuşacağını çok iyi biliyor. O nedenle burada bana çok yardımı dokunuyor. Maurizio ile çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Sürekli iletişim halindeyiz. Maurizio gibi bir dostum olduğu için çok gururluyum."

'Sezon boyunca çok iyi basketbol oynadık'

"Sezon başında taraftarların taşıdığı tüm endişeler doğruydu. İstanbul’daki Final Four’dan yalnızca Jan Vesely ile başladık sezona o yüzden çok çok çalışmamız gerekiyordu. Sezon boyunca birçok sorun yaşadık ama bunlar çözülemeyecek sorunlar değildi. Yine de bu sezon oynadığımız basketboldan dolayı çok gururluyum. Bu sezon çok iyi basketbol oynadık.”

'Belgrad'da şampiyon olmalıydım'

“Belgrad benim şehrim ve şampiyon olmam gerekiyordu ama olmadı ne yapalım. Bu takımın bu sezon oynadığı basketboldan dolayı çok mutluyum. Real Madrid geçen sezonki Fenerbahçe gibiydi. Sezonu 5. tamamladılar, ev sahibi avantajı olmadan Panathinaikos‘u elediler ve şampiyon oldular. Bu açıdan bakınca bir benzerlik var.”

'Aziz Yıldırım her zor durumda bize yardımcı oldu'

“Beş yıldır buradayım. Aziz Yıldırım ile çalışma şansına sahiptim, her zor durumda bize yardımcı oldu. Ne istediysek getirdi, Maurizio ile birlikte çalışmamıza izin verdi. Fenerbahçe gibi bir kulübe 20 yıl başkanlık yapmak inanılmaz. Bu fırsatı tüm kalbimle Aziz Yıldırım’a teşekkür etmek için kullanmak istiyoruz."

'Ali Koç’un ilk maça gelmesi önemliydi'

"Yeni başkanımız Ali Koç’la çalışmaktan dolayı da çok mutluyum. Avrupa’da Fenerbahçe’nin zirvede olması için çalışmaya devam etmek istiyoruz. Tüm Avrupa’nın basketbolda Fenerbahçe deyince ne demek olduğunu bilmesi bizim için en büyük gurur. Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ali Koç’un başkan olarak ilk maçına buraya gelmesi çok önemliydi. İnanılmaz bir atmosfer vardı ve bunu biz de oyuncular da hissetti. İyi atmosferde bunu oyuncuların gözlerinden okuyabiliyorsunuz.”

'En az 12 bin kombineli taraftar istiyorum'

“Ben direkt bir insanım, her şeyi direkt söylerim. EuroLeague’deki maçlarda herkes her zama burada olacak ama bu takım her rakibe karşı bu taraftarı hak ediyor. İyi maçlarda herkes buraya gelecek. 7 bin kombine sattık ama ben en az 12 bin kombineli olmasını istiyorum, en az.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ