MENÜ

Obradovic: Euroleague en iyi şekilde hazırlanmamız lazım

Euroleague medya gününde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalar yapan Obradovic, Fenerbahçe-Galatasaray derbilerini Yunanistan'daki Panathinakos Olympiakos çekişmesine benzetirken "Atina'daki iki takım için şunu söyleyebilirim; Bu iki takım Yunanistan için bir şans. Yani Yunan sporu için de, Atina için de o iki takımın orda olması onlar için gerçekten çok büyük bir şans ama bu tabii saygı ile yönetilen bir şans. Burada da aynı şey geçerli. Fenerbahçe ve Galatasaray çok saygı değer iki büyük kulüp ve birbirlerini daha iyi hale getirmeye çalışan iki kulüp" dedi.

Avrupa'nın en büyük organizasyonu THY Euroleague'de yine iddialı olmak isteyen Fenerbahçe; Joffrey Lauvergne ve Tyler Ennis'u kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Sırp koç, "Euroleague, aslında çok zor bir turnuva. Baktığımızda belki de Avrupa'nın en zor ligi diyebiliriz. Diğer takımlar yeni oyuncular aldılar. Komple takımını değiştirenler oldu. Dolayısıyla bizim en iyi şekilde takımları ve oyuncuları izleyip en iyi şekilde hazırlanmamız lazım ki iyi bir sezon geçirebilelim" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ