MENÜ

Obradovic bize yolu gösterecek

Final-Four'da en büyük şanslarının coach Obradovic olduğunu vurgulayan Maccabi maçının yıldızı Zizis, “Nasıl şampiyon olunacağını çok iyi biliyor. O bize yol gösterecek ve bizi şampiyon olabilmemiz için en iyi şekilde hazırlayacak” dedi.

Obradovic bize yolu gösterecek

“Kendi oyunum adına konuşmayı sevmiyorum. Fenerbahçe’nin bu tarihi başarısında katkım olduğu için, bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Tahmin ediyorum herkes tatmin oldu. Ama daha işimiz bitmedi. En iyi şekilde hazırlanıp Final-Four’da herşeyimizi ortaya koyacağız. Zor olacak ama en iyisini yapacağımızı söyleyebilirim.”

Kariyerinde ilk

“Kariyerimde ilk defa bir takıma sezon ortasında katıldım. Benim için kolay olmadı ama Obradovic ve takımdaki bütün oyuncular bana çok yardımcı oldu. Uyum sağlamama yardım ettiler. Sezon ortasında geldim ve sadece takıma yardım edebilmek istiyordum. Özellikle Hickman sakatlandıktan sonra takımımın bana daha çok ihtiyacı olduğunu biliyordum. Ben de bunu yaptım. Takımıma yardımcı olabildiğim için de çok mutluyum.”

Taraftara söz

“Herkes şunu bilsin daha işimiz bitmedi. Evet Fenerbahçe olarak tarihi bir sonuç aldık ama Madrid’e kupayı almaya gideceğiz. Oradaki her takımın yüzde 25 şansı var. Ama biz Obradovic gibi bir coach’a sahip olduğumuz için çok şanslıyız. En çok kazanan, nasıl kazanılacağını en iyi bilen kişi Obradovic. Sadece taktik anlamda değil, mental olarak da bizi Final-Four’a hazırlayacak. Önce yarı finali düşüneceğiz. Çünkü yarı finali kazanamazsan final de olmaz. Çok üst düzey maçlar oynanacak. Ama tüm taraftarımıza söz veriyoruz ki, Madrid’de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Gökhan German

Haberin Devamı
YORUM YAZ