MENÜ

O nasıl söz hocam

Şenol Güneş, diğer maçların aksine Karabük karşısında şansın yanlarında olduğunu söylerken, ilginç bir sitemde bulunarak, “Artık ülkeme verecek bir şeyim kalmadı. Uzatmaları oynuyorum” diye konuştu.

O nasıl söz hocam

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı konuşmada zeminden yakındı. Deneyimli çalıştırıcı, “Kötü zeminde, kötü başladık. Ancak sonradan toparlandık. Karşılıklı pozisyonların ardından iki takım da gol buldu. Glowacki’nin sakatlanması bizi olumsuz etkiledi” diye konuştu. Oyunun genelinde iyi oynadıklarını dile getiren Güneş, “Bugün şans yanımızdaydı. Puan kaybı yaşadığımız diğer maçlarda aksilikler yaşamıştık. Bugün de takılabilirdik ancak şans bizleydi. Bu nedenle, kötü sonuçlara her zaman olumsuz bakmayıp, ders çıkarmak gerekiyor” ifadelerini kullandı. Amaçlarının topa sahip olup, güzel futbol oynamak olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, oyunu okuma yönlerini geliştirmeleri gerektiğini kaydetti.

Haberin Devamı

‘Lille’i yenersek avantaj bizde’

Şenol Güneş, yoğun fikstürde, oyuncularının skoru garantiledikten sonra tempoyu düşürerek maç içinde dinlenmeleri gerektiğini ancak bunu yapmadıklarını dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, Lille maçıyla ilgili olarak ise, “Eğer kazanırsak, gruptan çıkma konusunda büyük bir avantaj elde ederiz. Kötü zeminde, çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Çok dikkatli olmalıyız. Her şeyin yaşanabileceği bir maç. Fizik olarak da psikolojik olarak da hazırlanmamız gerek” diye konuştu. Güneş, son olarak sitemde bulunarak, “Benim ülkeme verecek bir şeyim kalmadı. Vereceğimi verdim artık uzatmaları oynuyorum” dedi.

YORUM YAZ