MENÜ

O kadarda değil!

İddaa Risk Yönetimi, Başakşehir karşısında Fenerbahçe’nin oranını 3.50’ye çıkartmıştı. Sarı-Lacivertliler, daha önce galibiyetine 3’ün üzerinde oran verilen 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve sadece 1 kez kaybetti.

O kadarda değil!

Haftanın en önemli müsabası pazar günü Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak. İddaa, bu zorlu müsabaka için açıkladığı ilk oranlarda Başakşehir’e 2.10, beraberliğe 3.10 ve Fenerbahçe’nin zaferine 2.45 oran vermişti. Ancak daha sonra rakamlar güncellendi.

Derbi dışında ilk kez

Başakşehir’in oranı 1.70’e düşürüldü, beraberlik sabit kaldı, Fenerbahçe’ye ise 3.50 oran verildi. Böylece Sarı-Lacivertliler, Avrupa maçları dışında İddaa tarihide 6. kez 3’ün üzerine çıkmış oldu. Üstelik Sarı- Lacivertliler’e ilk kez bir derbi dışında bu kadar yüksek oran belirlendi. Peki daha önceki 5 mücadele nasıl sonuçlanmıştı?

Tek yenilgi Aslan’a

2009’da Beşiktaş deplasmanında 3.75 verilen Fenerbahçe 2-1 kazandı. Diğer galibiyetini 2017’de 3 orandan yine Beşiktaş deplasmanında 1-0’lık sonuçla alan Sarı-Lacivertliler, sezonun ilk yarısında 3.30 galibiyet oranı verilen derbide Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Kanarya geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde de Beşiktaş deplasmanından 1-1’le ayrıldı. O maçta da Kanarya’ya 3.60 verilmişti. 2012’de 3.20 oranı olan Fenerbahçe, TT Arena’da Galatasaray’a 2-1 kaybetti.

Dersimiz Adebayor!

Aykut Kocaman, takım çalışmalarının ardından savunmacıları topluyor. Deneyimli teknik adam, defanstaki öğrencileriyle birlikte Adebayor’u izleyip, Togolu’nun her hareketini ezberletiyor.

Caner İşbeğendiren

Abdullah Avcı Fenerbahçe'ye fark attı

Haberin Devamı
YORUM YAZ